ILMOITTAUTUMINEN RIPPIKOULUIHIN

Rippikouluihin ilmoittaudutaan linkin kautta.

ILMOITTAUTUMINEN  (Ilmoittautuminen päättyy 23.10.)

OHJEITA ILMOITTAUTUJALLE:

Kaverikoodi

Kaverikoodin avulla ystävät pääsevät samalle leirille. On syytä ensin sopia ystävien kanssa, mitkä rippikouluvaihtoehdot teille käyvät. Ensimmäinen täyttää ilmoittautumisen ja hänelle kone antaa kaverikoodin. Tämän koodin voi antaa enintään kahdelle ystävälle. Kun seuraava ystävyksistä ilmoittautuu, hän kirjoittaa kaverikoodin lomakkeen kaverikoodi-kenttään. Tällöin kone automaattisesti ilmoittaa samat leirivalinnat kuin aikaisemmin ilmoittautunut, eikä niihin voi tehdä muutoksia. Kaverikoodin käyttäminen takaa pääsemisen samalle leirille ystävän kanssa.

Rippikouluryhmien valitseminen

Itselleen sopivan rippikoulun voi valita teeman tai ajankohdan mukaan. Rippikouluesitteessä, mikä löytyy myös kotisivujen rippikoulut -sivun alta, näet kaikki rippikouluun liittyvät päivämäärät. Valitse vain sellainen vaihtoehto, minkä päivämäärät sopivat sinulle. Jos kaverin kanssa pääseminen on tärkeämpää kuin, että missä ryhmässä olet, niin käyttäkää kaverikoodia. Kone arpoo rippikouluryhmät toiveiden perusteella. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Ryhmät ilmoitetaan torstaina 25.10. klo 17.30 Kappelikirkossa. Siellä voi esittää vielä muutostoiveen ryhmäjakoon.

Rippikoulun käyminen muualla kuin Sääksmäen seurakunnassa

Mikäli käyt rippikoulun muualla kuin kotiseurakunnassasi, niin pitää sinun silti täyttää ilmoittautuminen. Jokaiseen rippikouluun kuuluu tutustuminen omaan seurakuntaan, eli oma seurakunta -jakso. Sen sopimiseksi saavu 25.10. klo 17.30 Kappelikirkkoon.

Tietojen käyttäminen

Täyttämällä lomakkeen annat seurakunnan työntekijöille oikeuden lähettää viestejä tai olla muuten yhteydessä sinuun rippikouluasioissa. Tietojasi pääsevät näkemään seurakunnan rippikoulutyössä olevat henkilöt. Tiedot poistetaan järjestelmästä, kun rippikouluvuosi 2019 tulee päätökseen. Ohjaajat pääsevät tekemään muutoksia tietoihin, jos esimerkiksi osoite muuttuu kesken rippikoulukauden.