Kirkkokonsertti, Kaartin soittokunta

pe 1.9. kello 18.00

Sääksmäen kirkko

Kaartin soittokunnan Suomi 100- juhlavuoden kirkkokonsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €, tuotto Panssariprikaatin varusmiesten hyväksi. Kahvi- ja munkkimyynti sotilaskotiautosta klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa!


Järjestäjä

Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistys ry

Kanttori
Valkeakoskenkatu 27
37600 Valkeakoski

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea. 

Katso myös

to 14.2. klo 18.00 -19.30

Sääksmäen kirkko

Ystävänpäivän konsertti - Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi

Ystävänpäivän konsertissa esiintyy Jaakko Ryhänen, laulu ja Seppo Hovi, piano. Liput 20€, kuljetus 5€. Lippuja voi ostaa Kyläpaikasta.