Kirkkokonsertti, Kaartin soittokunta

Kaartin soittokunnan Suomi 100- juhlavuoden kirkkokonsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €, tuotto Panssariprikaatin varusmiesten hyväksi. Kahvi- ja munkkimyynti sotilaskotiautosta klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa!

Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistys ry

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Kappelikirkko

Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Konevitsan kvartetin konsertti

Maailmankuulu Konevitsan kvartetti laulaa Kappelikirkossa. Tervetuloa!

Kuninkaallinen joulukonsertti, Tangokuningatar Saana Sassali ja Tangokuningas Jarno Kokko

Vuoden 2018 tangokuninkaalliset hurmaavat tunnelmallisella konsertilla Sääksmäen kirkossa! Illan isäntänä Arto Nuotio