Kirkkokonsertti, Kaartin soittokunta

Kaartin soittokunnan Suomi 100- juhlavuoden kirkkokonsertti. Vapaa pääsy, ohjelma 5 €, tuotto Panssariprikaatin varusmiesten hyväksi. Kahvi- ja munkkimyynti sotilaskotiautosta klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa!

Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistys ry

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.