Projektikuoro Re- For You

to 9.11. kello 18.00 - to 9.11. kello 19.30
Seurakuntatalo

Re- For You- kuoron harjoitus. Koelaulun kautta uusia laulajia otetaan mukaan! Valmistaudumme Suomi 100- juhlamessuun.

Koelaulun suorittaneet laulajat ovat tervetulleita mukaan. Uudet laulajat voivat sopia koelaulusta ottamalla yhteyttä maaret.manni-korpi@evl.fi

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.