Projektikuoro Re- For You

Kappelikirkko

Re- For You- kuoron harjoitus. Koelaulun kautta uusia laulajia otetaan mukaan! Valmistaudumme Suomi 100- juhlamessuun.

Koelaulun suorittaneet laulajat ovat tervetulleita mukaan!

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.