Re-For You- lauluryhmän harjoitus

Harjoitus sanajumalanpalvelusta varten

Jos olet kiinnostunut seuraavista projekteista, voit olla yhteydessä Maaretiin.

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Keskipäivän kauneimmat joululaulut

Keskipäivän kauneimmat joululaulut ja torttukahvit seurakuntatalolla.

Tyryn koulu

Tyryn bändikerho