Virsikulkuset

Virsikulkuset Seurakuntatalo

Virsikulkuset on kaikille avoin lauluryhmä, johon olet lämpimästi tervetullut! Laulamme virsikirjan aarteita; tuttuja ja oudompiakin virsiä unohtamatta lisävihkon 2016 uutuuksia. Mukaan voit tulla niillä kerroilla, kun sinulle sopii. Kahvitarjoilu ja mukavaa juttuseuraa laulamisen lomassa.

Mukaan kaikki laulamisesta kiinnostuneet! Ei tarvitse olla laulukokemusta; tämä on matalan kynnyksen ryhmä.

Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Sananvapauden tori, Työväen musiikkitapahtuman tapahtuma-alueella

Virsi- ja viini-ilta

Tervetuloa laulamaan yleisön toivomia virsiä yhdessä bändin säestyksellä!
to 25.7.2019 klo 18.30 - pe 26.7.2019 klo 0.00

festarialue

Työväen Musiikkitapahtuma

Musiikkitapahtumassa mukana festaripapit, virsi-ja viini-ilta torstaina sekä indonesialainen ravintola, jonka tuotolla avustetaan Penghipurin lastenkotia Indonesiassa. Seurakunnan teltalla voit duunata itsellesi oman festarirannekkeen:)