Roukon perhekerho

Roukon kerho

Kaikki mukaan perhekerhoon!

Perhekerho on maksuton kerho, johon ovat tervetulleita kaikki lapset hoitajineen tai vanhempineen.

Yhteisen kaksituntisen aikana lapset viihtyvät ikäistensä seurassa ja  aikuiset saavat tilaisuuden keskustella kahvikupposen ääressä mielen päällä olevista jokapäiväisistä iloista ja huolista, mutta myös syvemmälle luotaavista elämän peruskysymyksistä.

Lue lisää perhekerhosta

Seurakuntatalon kerhopiste

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa kokoonnutaan yhdessä laulamaan, leikkimään ja soittamaan. Keväällä 2020 seurakuntatalolla, Valkeakoskenkatu 27, kokoontuu vauvamuskari torstaisin joka viikko. Lisätietoja voi kysyä Helgalta. Kirkkomuskaria ei ole koulujen loma-aikoina, eikä arkipyhinä.

Seurakuntatalon kerhopiste

Kirkkomuskari