Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.
Kirkkomuusikko, Musiikkipedagogi YAMK. Virkavapaalla 1.11.2019-30.8.2020

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Keskustan lähetyspiiri

Lähetysasiaa, Raamatun sanaa ja yhdessäoloa.

Kohtaamispaikka

Miesten juttutupa

Joka toinen torstai aamukahvit ja juttelua klo 9, hartaus ja alustus viikon aiheesta klo 10.