Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.

Konserttivastaava kanttori, yhteistyökuorojen- ja muiden musiikkitahojen yhteyshenkilö. Tavoitettavissa parhaiten ke, to tai pe.

Olen toiminut Sääksmäen seurakunnan kanttorina vuodesta 2013. Sitä ennen olin pitkään Tampereen Messukylän seurakunnassa ja muutamissa muissakin seurakunnissa. Työhöni kuuluu jumalanpalveluksia, häitä, hautajaisia, musiikkitilaisuuksia, kuoro- ja konserttitoimintaa, hartauksia esim. laitoksissa, rippikoulua, yhteislaulutilaisuuksia jne. Myös kokoukset, yhteydenpito eri tahoihin, suunnittelu ja harjoittelu ovat osa työtäni.

Musisointi ja erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ovat jatkuvia iloni aiheita. Kaikessa on läsnä rakastava ja armollinen Isä, jonka kanssa ja varassa saan kulkea.

Pappilanniemen kurssikeskus

Naisten sauna

Naisten sauna maanantaisin klo 17.00 Pappilanniemen rantasaunalla. Vapaa pääsy. Talvella mahdollisuus avantouintiin.

Pappilanniemen kurssikeskus

Naisten Pankin 8v Synttärit

Naisten Pankki Valkeakoskella on varttunut jo 8 vuoden ikään. Tätä juhlimme perinteisesti Pappilanniemessä.