Joulukonsertit ja muut musiikkitapahtumat

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Valkeakosken musiikkiopiston joulukonsertti

Ke 4.12. klo 18.30 Kappelikirkossa. Mukana Valkeakosken musiikkiopiston jousi-ja puhallinorkesteri sekä sooloesityksiä.

Sydämeni joulu – Waltteri Torikka Sääksmäen kirkossa

Pe 13.12. klo 19.00

Viime vuonna albumilistan ykköseksi menneen Sydämeni joulu -levyn julkaissut Waltteri Torikka lähtee joulukonserttikiertueelle tänäkin vuonna. Karismaattisen Torikan Sydämeni joulu -kiertue käynnistyy Hyvinkään kirkosta 1. joulukuuta ja päättyy Pieksämäelle 21. joulukuuta. Kaiken kaikkiaan luvassa on yksitoista tunnelmallista kirkkokonserttia ympäri Suomen.

Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye ja ohjelmisto koostuu sekä tutuista jouluklassikoista että Waltterin viime vuonna julkaistun levyn uusista joululauluista.

- Oli ihana uppoutua viime vuonna joulutunnelmaan kokonaisvaltaisesti. Sydämeni joulu -levyn julkaisua seurannut kirkkokiertue on jäänyt lämpimänä muistoihini. On hienoa päästä jälleen vuoden pimeimpänä aikana kiertämään kauniita ja hienosti soivia kirkkosaleja ja viettämään tunnelmallisia iltoja yhdessä suomalaisten kanssa, joulua rakastava Waltteri Torikka miettii.

Konsertti Sääksmäen kirkossa alkaa klo 19.00, Liput alk. 29,50€

Joulun aavistus - Viihdekuoro AkkaBellat

Ma 16.12. klo 19.00 Sääksmäen kirkossa. Kuoron johtajana Kirsi Einola-Paavilainen. Ohjelman hinta 10€.

Valkeakosken Mieslaulajien joulukonsertit

Ti 17.12. klo 18.30 Kappelikirkossa ja  to 19.12. klo 18.30 Sääksmäen kirkossa.

Kuoron johtajana Enni Kyttänen. Ohjelman hinta 15 €.

Christmas with Elvis Presley songs – Victor Trevino jr.

Pe 20.12. klo 18.30 Elviksen joululauluja ja hartaita balladeja Sääksmäen kirkossa. Liput ennakkoon 25€, ovelta 30€.

Joulun ihme – Enni Hakala ja Heidi Syvänen

Lauantaina 21.12. klo 18.00 Sääksmäen kirkossa. Fiia Hakala, piano ja laulu, Tomi Pöntinen, piano.  Liput 15 €.

Jouluyön musiikkia

Kappelikirkossa klo 22.00 jouluaattona 24.12., mukana Markku Antola. Vapaa pääsy.

Ritvalan köörin joulukonsertti

To 26.12. klo 18.00 Sääksmäen kirkossa. Kuoron johtajana Debra Gomez-Tapio. Puhe Tuukka Kauhanen.

Jotain kaunista, jotain särkyvää - Jippu

Su 12.1.  klo  18.00 Sääksmäen kirkossa.